Lampeforretning med stort udvalg og imødekommende personale

I Nordjylland finder du en lampeforretning ved navn El Service, som har et stort udvalg af forskellige former for belysning. Indehaver af butikken, Ejnar Sørensen, er autoriseret elektriker, som derfor har meget erfaring på området. Derfor er vores personale også altid klar med rådgivning og vejledning til kunderne. Forretningen er beliggende i Aabybro nær Aalborg og Blokhus.

El Service er ikke bare en lampebutik, for i forretningen sælges der også hvidevarer. I vores lampeforretning finder du kendte mærker og konkurrencedygtige priser. Vi hjælper dig derudover gerne med installation eller reparation af diverse produkter, hvilket vi har meget erfaring med.

En lampeforretning ud over det sædvanlige

Vi er en lampeforretning, som gerne vil give vores kunder en god oplevelse. Vi lægger en ære i at rådgive og vejlede vores kunder til at vælge det rigtige produkt. Hos os finder du et imødekommende personale, som altid er klar til at hjælpe dig med netop det, du har brug for. 

Hvad enten du skal have dit køkken lavet om eller mangler belysning på badeværelset, så kig ind forbi vores lampeforretning og bliv inspireret. 

Hos os finder du både gulvlamper, væglamper, loftlamper og bordlamper. Vi har et så stort udvalg, at der helt sikkert er noget, som passer til lige netop din smag og dine behov.

Kontakt os for at høre nærmere eller få et tilbud

Er du interesseret i at høre nærmere omkring vores lampeforretning, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at rådgive dig i alle forskellige situationer.

Har du nogle spørgsmål omkring butikkens udvalg, eller er der andet, som du kunne tænke dig at høre nærmere om, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 98 24 14 55 eller skrive til vores e-mail ejnar@ejnarsorensen.dk.

Vi ser frem til at se dig i butikken! 

KONTAKT

Ejnar Sørensen Aabybro A/S

Kattedamsvej 6
9440 Aabybro

CVR: 21765139​


telefon-ikon  Telefon: 98 24 14 55
mail-ikon  E-mail: ejnar@ejnarsorensen.dk

Ejnar Sørensen Aabybro A/S
Kattedamsvej 6
9440 Aabybro