Hvidevareservice udføres af kompetent el-firma

Hos Ejnar Sørensen Aabybro A/S finder du en kompetent elektriker med mange års erfaring inden for hvidevareservice. 

Vi befinder os i områderne omkring Aabybro, Blokhus og Aalborg, men kører selvfølgelig også ud til kunder andre steder i Nordjylland.

Vi tilbyder hvidevareservice på alle mærker og reparationer på mange former for hårde hvidevarer. Mangler du hjælp til enten reparation af vaskemaskine eller reparation af opvaskemaskine, så skal du altså ikke tøve med at kontakte os.

Meget mere end bare hvidevareservice

Hos os har vi stort fokus på tillid og sikkerhed, og derfor går vi meget op i at levere en personlig service til vores kunder, når det kommer til hvidevareservice. Som hvidevare-reparatør kan vi hjælpe på mange forskellige områder. 

Hvad enten du ønsker reparation af diverse hårde hvidevarer eller tilslutning af opvaskemaskine, komfur eller vaskemaskine. 

Vi laver reparationer på alle mærker, så om dit køleskab er af mærket Siemens, Bosch eller Gorenje har ingen betydning for os. Vi har mange års erfaring med hvidevareservice af alle mærker, og for os er ingen opgave for stor eller for lille.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Befinder du dig i Nordjylland og har brug for hårde hvidevareservice, så skal du ikke tøve med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Hos os finder du god service, veludført arbejde og konkurrencedygtige priser.

Ring til os på telefon 98 24 14 55, eller skriv til vores e-mail ejnar@ejnarsorensen.dk.

KONTAKT

Ejnar Sørensen Aabybro A/S

Kattedamsvej 6
9440 Aabybro

CVR: 21765139​


telefon-ikon  Telefon: 98 24 14 55
mail-ikon  E-mail: ejnar@ejnarsorensen.dk

Ejnar Sørensen Aabybro A/S
Kattedamsvej 6
9440 Aabybro